بسیار شبیه کوفته های کوچک ماست اما با سس سرو می شود و طعم آن متفاوت و بسیار غنی است، می توانید آن ها را به عنوان سس پاستا یا با برنج سرو کنید. کوفته سوئدی یک غذای بسیار خوشمزه با طعم جدید و دوست داشتنی است برای پخت کوفته سوئدی دو مرحله کاملا مجزا داریم یکی پخت کوفته و دیگری پخت سس کوفته. تفاوت کوفته سوئدی با کوفته ایرانی در این است که کوفته ها با سس پخته نمی شوند و هنگام سرو روی کوفته ها سس می ریزند. کوفته سوئدی مواد لازم برای کوفته سوئدی برای 6 نفر زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه گوشت چرخ کرده، 1 کیلو فلفل دلمه ای، 3 عدد برنج، 1 پیمانه جعفری، کوفته برنج سوئدی را بشویید و متوسط بپزید و آبکش کنید و بگذارید خنک شود. فلفل و گوجه و جعفری را خرد کرده و گوشت و برنج و کمی آرد سوخاری را اضافه کرده و ورز می دهیم تا خوب یکدست شوند.مواد را به اندازه یک گردو گرد کنید و در بشقاب بچینیدماهیتابه را گرم کنید و کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید. دو عدد پیاز را خرد کرده و در تابه دیگری تفت دهید و نمک و فلفل و کنسانتره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب به سس اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود. کوفته های سرخ شده را در بشقاب ریخته و سس گوجه فرنگی را بریزید. کوفته سوئدی با سس شوید مواد لازم برای تهیه کوفته سوئدی با سس شوید برای 6 نفر زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 45 دقیقه گوشت چرخ کرده 500 گرم آرد سوخاری 7 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده 5 قاشق غذاخوری سس گجعفری 3 قاشق غذاخوری پودر بادام هندی 1 قاشق چایخوری سالاد زنجبیل. و فلفل به مقدار لازم آرد سفید، مواد لازم برای سس شوید، 30 گرم کره، 2 قاشق غذاخوری قوشیر، 2 پیمانه آبلیموی تازه، 3 قاشق غذاخوری پوست تازه چرخ کرده، 6 قاشق غذاخوری فلفل و به مقدار لازم طرز تهیه کوفته سوئدی با سس شوید. پیاز را رنده کرده و جعفری را تفت دهید.گوشت را با پیاز، جعفری، پودر زنجبیل، نمک، فلفل، جوز هندی و آرد سوخاری مخلوط کرده و ورز دهید تا چسبناک شود و پس از تمام شدن مواد، کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید.کوفته های سرخ شده را در تابه بریزید و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تابه با حرارت ملایم بپزد. برای تهیه سس شوید، ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کره را اضافه کنید تا آب شود، سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا برشته شود. شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود. سس را به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود و سفت نشود سپس شوید خرد شده را به همراه نمک و فلفل و آبلیمو اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. کوفته های پخته شده را در بشقاب مورد نظر بچینید و روی آنها سس شوید بریزید. کوفته سوئدی با شیر شما آماده است. کوفته سوئدی با مرغ مواد لازم برای کوفته سوئدی با مرغ 2 عدد سینه مرغ، 2 عدد تخم مرغ، 1 عدد پیاز، 1 عدد سیر، 2 دانه آرد سوخاری، 1/2 پیمانه آرد خام، 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم، آرد سفید 3 عدد قاشق غذاخوری آب مرغ، 1/2 فنجان سس سویا، 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده. یک قاشق غذاخوری کوفته سوئدی با مرغ تهیه می شود. کوفته سوئدی با خامه و مرغ تهیه می شود.سینه مرغ را با پیاز و سیر چرخ کرده و سپس سس سویا، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.جعفری خرد شده را به مایع گوشت اضافه کنید و از مواد به اندازه یک گردو بردارید و کف دست بغلتانید و در سینی بچینید سپس در ماهیتابه ای که با حرارت ملایم گرم شده قرار دهید. با روغن و در تابه را ببندید و کوفته ها را به مدت 10 دقیقه بپزید. کوفته ها را از ماهیتابه خارج کنید. آرد و آب مرغ را به بقیه روغن و آب گوشت در تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود. خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس کوفته ها را در تابه قرار دهید و به مدت 10 دقیقه با سس بجوشانید. اکنون کوفته سوئدی خود را با خامه و مرغ آماده کرده اید. کوفته ها را با نان، برنج یا اسپاگتی سرو کنید.کوفته سوئدی با سس خامه ای مواد لازم برای کوفته سوئدی با سس خامه ای 4-5 نفر زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 1 ساعت گوشت چرخ کرده 600 گرم تخم مرغ 1 دانه نان سفید 50 گرم پیاز 1 شیر یا آب 4 قاشق غذاخوری پودر آویشن 1/ 6 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده، 1/6 قاشق چایخوری زنجبیل، 1/6 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 1/3 قاشق چایخوری پاپریکا، 1/3 قاشق چایخوری، نمک، 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سفید، 1/2 قاشق چایخوری کره، 100 گرم، سویا سس 1 قاشق چایخوری آرد 2 قاشق غذاخوری ادویه گوشت خامه 3 قاشق غذاخوری آب داغ یا شیر 300 میلی لیتر یا 300 گرم مرکز باگت تا صافپیاز را رنده کنید و با گوشت و ادویه و دل نان باگت مخلوط کنید و ورز دهید تا چسبناک شود. به اندازه یک گردو بردارید و کف دست بغلتانید و در سینی بچینید و هر بار در تابه ای که روی آتش گذاشته اید 3 قاشق کره یا روغن برای سرخ کردن بریزید و بعد از داغ شدن. ، کوفته ها را روی حرارت متوسط سرخ کنید. برای تهیه سس، 50 گرم کره را روی حرارت ملایم آب کنید. ۲ قاشق غذاخوری آرد را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید، سپس در حین هم زدن شیر گرم را به ماهیتابه اضافه کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. سس سویا، خامه و چاشنی استیک را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. کوفته های سوئدی را در بشقاب می ریزیم و سیب زمینی های پوره شده را کنار می گذاریم و سس خامه ای را روی کوفته ها می ریزیم. .
برچسبدستور تهیه کوفته سوئدی رسپی کوفته سوئدی طرز تهیه کوفته سوئدی کوفته سوئدی کوفته سوئدی با سس خامه کوفته سوئدی با سس شوید کوفته سوئدی با شیر کوفته سوئدی با گوشت چرخ کرده کوفته سوئدی با مرغ نحوه پخت کوفته سوئدی
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه سوفله پنیر با قارچ و سیب زمینی سوفله یک پیش غذا و دسر …