![بیسکویت دکمه ای،پخت بیسکویت دکمه ای درست کردن بیسکویت دکمه ای, نحوه درست کردن بیسکویت دکمه ای](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a8db8cd8b3daa9d988db8cd8aa-d8afdaa9d985d987-d8a7db8c_631a9ddd315ac.jpeg)
این نوع کوکی ها شامل کوکی های دکمه ای، کوکی کشمشی، کوکی کره ای و بیسکویت به راحتی در خانه درست می شوند. در این مقاله دستور کوکی های دکمه ای Stay with Bitote آورده شده است
مواد لازم برای کوکی دکمه ای: 125 گرم کره، 75 گرم شکر پودری، 1 تخم مرغ، 1/4 قاشق چای خوری وانیل، آرد به اندازه ای که خمیر به خمیر نچسبد. طرز تهیه کوکی دکمه ای از هر جامباخوری 1 قاشق غذاخوری: کره و پودر قند را با همزن بزنید تا سفید و پف کند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم می زنیم و در آخر آرد و مایه را الک می کنیم و کم کم اضافه می کنیم تا خمیر به دست نچسبد، قالب را از قالب خارج می کنیم و رنگ دلخواه را اضافه می کنیم و با وردنه پهن می کنیم و قالب می زنیم. با ابزار دایره ای درست می کنیم و با یک دایره کوچکتر شکل می دهیم و با خلال دندان سوراخ هایی روی آن ایجاد می کنیم سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی چرب می کنیم تا ته کیک شما تغییر رنگ ندهد. و به مدت 20 دقیقه در دمای 160 درجه قرار می دهیم.